Fartypen – en podcast om den moderne farrolle

Podcasten ‘Fartypen. Hvem er du som far?’ stiller skarpt på rollen som far i dag, hvor fædre bruger mere tid sammen med deres børn end nogensinde.

 

Rollen som far er i disse år under massiv forandring. Men hvordan bruger moderne fædre tiden sammen med deres børn, og hvordan påvirker de store forandringer fædres syn på sig selv og deres rolle som far? Podcasten Fartypen stiller skarpt på rollen som far i dag, hvor fædre bruger mere tid med deres børn end nogensinde tidligere.  

Jeg besøger forskellige fædre til en snak om, hvem de er som far, og hvorfor de har valgt at være far på den måde.

Tilrettelægger og vært på Fartypen er Kristian Helmer. Jeg er journalist, kommunikationsrådgiver og far til Harald, som jeg har sammen med min kæreste Ditte.

Fartypen handler om dig som far

I Fartypen stiller jeg skarpt på rollen som far i dag, hvor danske fædre bruger mere tid sammen med deres børn end nogensinde tidligere. 

Jeg besøger fædre, der hver især har truffet bevidste valg om, hvordan de ønsker at være far. Jeg taler med dem om, hvem de er som far, og hvorfor de har valgt at være far på den måde.

Din vært og tilrettelægger er journalist Kristian Helmer. Jeg er 48 år og far til Harald på 2 år.

Du kan lytte til podcasten her på siden eller finde nye afsnit i din foretrukne podcast app.

Skriv til mig, hvis du har spørgsmål eller emner og fartyper jeg skal tage op i podcasten: kristian@kristianhelmer.dk

Seneste episode

02 Den fedeste win da hun ville trøstes af mig

Hvordan skaber du, som far, en tæt relation til dit barn helt fra fødslen? Og hvorfor er det vigtigt? Det er emnet i anden episode af Fartypen, hvor jeg taler med Kalle Liliendal Dreyer, der er 30 år og far til Linnea på 14 måneder. 

For Kalle har det, helt fra begyndelsen, været vigtigt at skabe en tryg relation til sin datter. Og det er vigtigt for Kalle, at hans datter har en ligeså tæt tilknytning til ham som til hans kone. 

Det er der flere grunde til. Kalle vil gerne vil have en fed relation til sin datter, og han kan godt lide at være sammen med hende. Og som han siger undervejs i interviewet: “Det var den fedeste win, da min datter ville trøstes af mig”.

Men han ønsker også en tæt relation til sin datter for hendes skyld og for parforholdets skyld. Det kan du høre meget mere om i episoden. 

Gæst: Kalle Liliendal Dreyer, farmaceut og ansat i en medicinalvirksomhed.

Vært: Kristian Helmer Jensen

Lyt til Fartypen i din foretrukne podcast app

Du kan lytte til Fartypen i Apple Podcasts, på Spotify eller på Podbean. Tryk på knappen til højre for at komme hen til din foretrukne podcast app.