SEO-tekster til hjemmesiden

SEO-optimerede tekster gør det lettere for kunderne at finde dig på Google, og du får mere trafik på hjemmesiden. Brug de søgeord, kunderne efterspørger.

Læs mere
Jeg skriver friske SEO-tekster til din hjemmeside eller opgraderer de tekster, du allerede har. Det kan være alle tekster på dit site, eller tekster om dine vigtigste produkter eller ydelser. Jeg kan også hjælpe med at lave en søgeordsanalyse, så du vælger at markedsføre dig på de ord og vendinger, som kunderne efterspørger og søger efter. SEO-optimerede tekster sørger for, at kunderne finder dig, når de søger på Google. Dermed får du mere trafik på hjemmesiden og flere kunder.

Jeg skriver aktive og levende tekster, der henvender sig direkte dine kunder og deres situation og behov. Det er ord, der gør det klart, præcist hvordan du skaber værdi for dine kunder.

SoMe-strategi

Skab synlighed med en klar og skarp SoMe-strategi og indhold, der vækker opmærksomhed. Opnå mere interaktion og kom bredere ud.

Læs mere
Tilstedeværelse på sociale medier som Facebook, LinkedIn og Twitter skaber kendskab til din virksomhed og dine ydelser. Det giver bl.a. mere trafik på din hjemmeside og flere henvendelser fra kunderne.

Jeg hjælper dig med at lave en klar strategi og lægge en plan for det indhold, vi skal lægge ud på Facebook, LinkedIn eller Twitter. Jeg identificerer det gode indhold i din virksomhed, altså de tekster, fotos, konkurrencer, tips & tricks og andet, vi skal bruge til at udbrede kendskabet til din virksomhed. På de sociale medier skal vi give brugerne noget indhold, der er spændende og attraktivt, noget der vækker opmærksomhed og får dem til at like eller dele opslaget. Godt indhold på SoMe giver synlighed, mere trafik på din hjemmeside, flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev og flere møde-bookinger.

Presserelationer & PR

Med en proaktiv presseindsats kan du optimere din virksomheds omdømme og trænge i gennem til offentligheden med de historier, du ønsker at fortælle.

Læs mere
Positiv presseomtale er guld værd for både offentlige og private organisationer. Med en proaktiv presseindsats kan du flytte fokus og fortælle de historier, du gerne vil have ud over rampen. God presseomtale, hvad enten det er i aviser, tv, radio eller på nettet, markant mere værd for virksomhedens omdømme end annoncer.

Jeg tilbyder både rådgivning og en udførende rolle i forbindelse med pressekontakten. Ofte vil der være tale om en kombination, hvor vi sammen finder ud af, hvilken målsætning du har med en presseindsats, og hvilke budskaber, du ønsker at formidle.

Er du havnet i en krisesituation med negativ presse, hjælper jeg virksomheden med krisestyring og effektiv håndtering af situationen, så du kommer helskindet ud på den anden side.