Bliv synlig for kunderne

Skab synlighed og værdi med målrettede tekster, medieomtale og god skriftlig kommunikation

SEO-tekster

Målrettede og SEO-optimerede tekster, så du bliver fundet på Google og får mere trafik på hjemmesiden. Kvalitetsindhold om dine vigtigste produkter.

Public relations

Kom i medierne med effektive pressemeddelelser og god pressekontakt. Få fortalt dine gode historier og skab kendskab til din virksomhed.

Kommunikationskurser

Lær at kommunikere direkte og velformuleret på skrift til dine kunder og interessenter. Træng i gennem med dine budskaber.

Trænger dine budskaber klart og tydeligt igennem på hjemmesiden, på sociale medier og i pressen?

God kommunikation handler om at skille sig ud og give din målgruppe noget indhold med kvalitet. Der er rift om opmærksomheden, og for at slå konkurrenterne, skal du være synlig på flere kanaler.

SEO-tekster giver mere trafik

SEO-optimerede kvalitetstekster er et godt sted at begynde. SEO-tekster sørger for, at du får mere trafik på din hjemmeside. Samtidig får målgruppen en god læseoplevelse.

En god PR-indsats er også vigtig. Målrettet pressekontakt er vejen til medieomtale og troværdighed. Det gør dig synlig og optimerer din virksomheds omdømme, så du får flere kunder.

Kristian Helmer Jensen, kommunikationsrådgiver

Tak for en fremragende god og hurtig indsats for Berit’s Hjemmepleje. Spot-on tekster med imponerende indsigt i “vores verden”! Vi vil indarbejde materialet løbende hen over sommeren på vores hjemmeside samt i vores trykte materialer. Kan kun anbefale Kristian til andre, der har behov for en dygtig tekst-kok.

Michael L. Thomsen

Berit's Hjemmepleje

Kristian har på kort tid været i stand til at sætte sig ind i uddannelsesbranchen og formidle specialiseret viden til kunderne på en interessant og letforståelig måde. Han leverer konsekvent høj kvalitet, og hans tekster er 100 % grammatisk korrekte. Kristian er en behagelig person, pålidelig og let at arbejde sammen med.

Dörte Gagalon-Shaw

Marketingchef, Metier Scandinavia