Sådan gør vi

I kan hyre mig som konsulent på timebasis eller benytte jer af en af nedenstående pakkeløsninger. Der er blot tale om eksempler. I er velkomne til at kontakte mig til en uforpligtende snak om de overvejelser I gør jer om virksomhedens kommunikation.

Jeg løser typisk opgaverne fra mit kontor i København, men jeg kan, efter nærmere aftale, komme ud til jer.

Bliv synlig
Hele vejen rundt om webteksterne

I får et eftersyn af tekster og fortællinger på hjemmesiden. Jeg rådgiver jer om kommunikationen af budskaber, reviderer eksisterende tekster og skriver de væsentlige historier.

Afhængigt af jeres behov kan vi også inddrage samspillet med sociale medier og nyhedsbreve. I får en rød tråd i tekster og kommunikation på hjemmesiden.

Den gode historie
En eller flere målrettede tekster

Dette tilbud er til jer, der har brug for en enkelt eller et par gode fortællinger til hjemmesiden, en pressemeddelelse, indhold til nyhedsbrevet eller en case til Årsberetningen. Det kan også være et par opdateringer på de sociale medier i forbindelse med noget aktuelt, I skal have udover rampen.

Det kan også være, I har behov for at forsideteksten på jeres hjemmeside fortæller en anden historie eller får lidt kant.

Få en skarp profil
Få styr på jeres fortælling til kunderne

Her finder vi ind til kernen af jeres virksomhed, og hvad I ønsker at være. Vi skal arbejde med både jeres historie, jeres strategi og målsætning. Fortællingen kan bruges på alle platforme og i jeres mundtlige og skriftlige kommunikation til offentligheden.

Jeg sætter mig grundigt ind i jeres virksomhed, interviewer jer og rådgiver om fortællingen. Sammen finder vi en retning og den røde tråd i historien om jeres organisation og til sidst skriver jeg fortællingen i de versioner, I har brug for.

Lej en rådgiver 1 dag
En dag hos jer med ad-hoc-opgaver

Jeg møder op – I bestemmer. En hel dag fra 8.30 til 15.30 på virksomhedens adresse. Jeg løser ad hoc-opgaver, som I aktuelt har behov for at få klaret. Det kan være alt fra presserådgivning og tekstforfatter-opgaver til korrektur-læsning af en rapport eller andet. Jeg medbringer selv computer.

Lej en rådgiver 3 dage
Tre dage hos jer på en måned

Jeg møder op – I bestemmer. Tre hele dage på en måned fra 8.30 til 15.30 på virksomhedens adresse. Jeg løser ad hoc-opgaver, I aktuelt har behov for at få klaret. Det kan være alt fra presserådgivning og tekstforfatter-opgaver til korrektur-læsning af en rapport eller andet. Jeg medbringer selv computer.